tisdag 1 september 2009

Dagens pladder

Som det har varit hett i dag. Under en arbetspaus mitt på dagen tänkte jag binda upp en klängväxt ute men det bara var för varmt. Jag var tvungen att avbryta mitt i. Nu har jag gjort det och det blir nog bra. Har växt förskräckligt, många nya blommor. Den ska vara FIN när min mamma kommer på besök i slutet av månaden.

Däremot är jag lite bekymrad över hibiskusarna. För många gula blad. Blommade intensivt ännu förra veckan. De står förvisso i gassande sol, men så ska de göra, de är tropiska växter. 

Jasminen lever och blommar men exploderar inte direkt. Kanske den är sån, lite långsam av sig. Doftar gör den i alla fall.

Det gör också den riktigt rejäla basilikaplanta som jag köpte i dag och här ska det bli pestofabrik. Om jag får det till innan den dör. 

I morgon har vi både Big Sister och Little Miss.

Inga kommentarer: