tisdag 11 augusti 2009

Ja allt möjligt alltså

I dag ringde det i vår hemtelefon, vilket det inte gör ofta för linjen är ju mest för internet och teve och samtal avhandlas per mobil.

Och som det ringde. Eller närmare sagt hur det fräste och spottade i andra ändan efter att jag lyft luren. En spansk dam med den typiska hesa rösten och med mycket stor ilska frågade VARFÖR vi busringer till hennes nummer FLERA GÅNGER OM DAN och LÄNGS HELA NÄTTERNA.

Jag försökte förklara att det gör vi faktiskt inte, för om nätterna så sover vi och om dagarna använder vi mobiltelefon, men hon ville inte alls lyssna på det örat och menade att hon nog ser i telefonens display vem det är som ringer och DET ÄR PRECIS DET HÄR NUMRET.

Det kan ju hända att Telefonica har korsade kablar eller något och att damen i fråga faktiskt blir uppringd från något som ser ut att vara vår telefon. Hon hotade med polis etc. och HUR bevisar man att man INTE har ringt om det står på någon utgående samtal-förteckning att man har gjort det.

Jag försökte kolla saken via leverantörens hemsida, men det lyckades inte och det stod en uppmaning om att ringa kundtjänst vilket jag gjorde och precis när jag förklarat mitt ärende så gick samtalet av och jag antar att den som tog emot samtalet tyckte att det lät för jobbigt detta och knäpp av bara.

ALLA telefonoperatörer är ena skurkar med dåligt eller inte alls fungerande webbplatser och ännu sämre kundtjänst per telefon. 

Får se om damen återkommer eller om det är polis nästa som knackar på dörren.

Inga kommentarer: