lördag 18 juli 2009

Vad har ni under era köksskåp?

En av golvlisterna i köket hade av någon anledning som jag inte känner till vikt in sig, så jag tog loss den och vad jag såg ledde till att jag tog loss alla de övriga, sopade och moppade och biokillade andwhathaveyou.


Byggmaterial, skruvar, medicinförpackningar, cigarrettförpackningar, granitbitar, en förfärlig massa gipsdamm, etcetera, etcetera. 

Må jag nämna att denna köksinredningsfirma skryter med att de kör ISO siochså.

Jag har äckelsopat, äckeldammsugit och äckelmoppat under alla köksskåpen, jag tänker lämna allt öppet som det är och så tänker jag överlämna listerna till någon tillförlitlig verkstad som skär dem i lämpliga bitar, förser dem med handtag och framförallt, fäster lådor av lämpliga mått och med hjul vid dessa bitar av listerna.

Jag tänker att vi ska utnyttja de utrymmen som finns i golvnivå under skåpen. Det är en hel del utrymme det.

Inga kommentarer: