torsdag 23 juli 2009

Lat gammal kossa

Jag är nyss hemstapplad från en synnerligen bra restaurangmåltid i trevligt sällskap. Det var folk jag inte hade träffat förr och då går jag alltid och våndas länge på förhand och så stressar jag i visst mått när det beger sig, men de här människorna var ju helt super och lämnade riktigt goda vibbar.

Och den stapplande gången beror inte denna gång på att vinet skulle ha flödat för ymnigt, det är det att mina fötter blir svullna och dåliga när det är varmt och inga skor känns bra, varje steg är en pina. 

Och de några stegen längs de få kvarteren hem hade en enda melodi: gudskelov får jag komma hem och till luftkonditioneringen, och ta av mig skorna.

Det bubblade av liv på gatorna som det gör en kväll elvatiden denna tid på året, och en del av mig skulle vilja närvara men så finns det en annan del som dels måste tänka på jobb i morgon och dels tänker på hur skönt det är hemma.

Gamla lata kossa.

Inga kommentarer: