onsdag 8 juli 2009

Lågtryck

I morse såg himlen delvis regntung ut och solen kändes åskstickig när jag gick hem från min sedvanliga onsdagmorgonens Pilates.
Det blev ingen urladdning, molnen försvann, solen fortsatte skina och hur den sedan kändes kan jag inte säga för resten av dagen satt jag mestadels inomhus framför datorn och segjobbade. Med betoning på seg.
Efter vilket jag satte mig framför teven en stund och nu sitter jag framför datorn igen.
Jag har förvisso i några omgångar gått ut på terrassen för att för en stund granska livet på gatan, förfasa mig över nikotinisternas felparkeringar när de har ärende till tobaksbutiken på hörnet, och senare på eftermiddagen kolla med kikare vad señoran som sitter i sin plaststol ute i skuggan utanför sitt hörnhus (mitt emot tobaksbutiken) har för syarbete på gång i dag. Jag tror att hon fållade upp ett par byxor eller shorts.
Senare mot kvällen övergav hon sitt beting för det kom in flera señoror med sina stolar och de hade sin stund för samvaro och konversation innan de skildes åt för att sköta om middagsbestyren.
Ja och så har jag också dammsugit och klorputsat sovrummets badrum och sprutat Biokill i strategiska hörn och lister. Död åt silverfiskarna!
One of these days.

Inga kommentarer: