fredag 24 juli 2009

Jag vill ha

- en eller flera potenta minnesstickor som jag kan lagra och spara viktiga saker på, som den här bloggen och särskilda foton

- en bra blandare eller helst en matberedare med blandare som det går att finfördela saker såsom att strimla vitkål och göra fina vinegrätter i, detta med pajdeg är inte så viktigt, inte ostrivning heller

- nya påsar till dammsugaren och särskilt tips om var jag hittar sådana, den enda affären på gångavstånd från oss har en enda röra bland det futtiga urvalet av dammsugarpåsar och jag vet helt enkelt inte vem jag ska vända mig till sedan de tydligen enfamiljsägda vitvaru- och möbelaffärerna i stan fick för sig att det är bättre med en jätteaffär i flera våningar utanför centrum och jag fattar inte var folk skaffar sina dammsugarpåsar nuförtiden. Jag kollade på nätet men transporten kostar lika mycket som påsarna och om jag någonsin igen hittar påsar till Mieles modell Cat&Dog så köper jag ett lager som räcker livet ut

- växter till terrassen, men vad i hela världen ska jag välja som katten inte gnagar sönder, det borde vara något som går att hänga upp på något vis i krukor i spaljén som vi fick upp här nyligen

- en ny duk till det lilla runda bordet som vi just nu har ute på terrassen med ett provisorium på men det ser ju för hemskt ut, gammalt grönrutigt och fransar och en fyrkantig duk till ett runt bord, nejnej och åter nej

- någon som vill ha ett piano modell äldre, ostämt, som tar på sig transporten, det är ett piano som min far putsade och fixade i ordning och det tog säkert ett år av hans fritid och var en av hans kära sysselsättningar och här måste jag nämna att han bland annat han gjorde fixade en ny klangbotten till en flygel vi hade hemma och man kan anta att sådant gör inte en riktig amatör; ja hur som helst, pianot får inte plats hos oss och kommer knappast att få det heller och det gör ont att tänka att det måste spendera resten av sitt liv i ett förvaringsutrymme

- något som pushar mig att göra något minst två gånger i veckan medan mitt gym håller stängt i augusti och detta med träning hotar att försummas

Ja listan kunde ju göras hur lång som helst.

Inga kommentarer: