lördag 11 juli 2009

The Ever Changing Hair Colour, The Never Changing Style

Jag besöker min frissa sådär var tredje eller var fjärde vecka.

När jag skriver min frissa så menar jag min frissa. Det är samma person sedan jag vet inte sedan hur många år. 

När jag åker i väg hemifrån så vet jag aldrig riktigt exakt hur jag ser ut i håret när jag kommer hem. Utom att klippningen alltid är densamma. Vad färgerna beträffar diskuterar vi varje gång nya strategier och idéer. Jag har aldrig bara en färg. Det ska vara grundfärg och så en eller två till.

Vi (hon och jag) håller nu på med en stegvis blondering av min grundfärg. Den praktiska tanken från min sida är att grundfärgen ska avvika så lite som möjligt från det gråa som redan länge har varit min naturliga hårfärg (=utväxt skriker inte), samtidigt som det ska finnas ett visst sting och så en viss variation hela tiden förstås.

Inga kommentarer: