onsdag 3 juni 2009

Om denna George

Vår egyptiska bekantskap Marie var i tiderna när vi träffades genom våra amerikanska vänner och långt efter det gift med en amerikansk hjärnkirurg, George.

Han lär ska ha varit gift i USA, frun hade dött, han seglade till Europa över Atlanten och fick hudcancer på flinten på vägen. Återhämtade sig.

Senare blev han opererad i Spanien för jag minns inte vad, till slut hade han svårt att röra sig och hade de mest svullna ben jag har sett och han var en riktigt sliskig typ för jag dansade med honom på något kalas och...

Ja och så dog han. Av jag minns inte vad.

Änkan, Marie, har nu slagit sig samman med en f.d. pojkvän och denna Peter är bland det underbaraste jag har upplevt. Snygg, intelligent, korrekt, insiktsfull, socialt kompetent. Något annat. Det är hon värd.

Inga kommentarer: