tisdag 30 juni 2009

Keep changin'

Vi gör lite små förändringar. Vi har skiftat utemöblerna mellan hemma och La Calma. Det ger omväxling och så blir det flexiblare, för bordet och stolarna som fanns på La Calma är hopfällbara plus att bordet är runt. Det blir mindre bökigt när det är grillning och/eller mera folk på en terrass som inte är så stor.

Så det var ju en strålande idé, växla runt lite och så behöver man inte köpa något nytt, inte fundera på hur man gör sig av med det gamla.

Vi ska också göra oss av med katternas klätter- och klovässningsträd. En strålande uppfinning i sina tider konstruerad av en händig bekant, ett riktigt högt (drygt 1,60) träd för katterna, och som de älskade att klättra upp och härja. Jaga varandra upp och ned. Det var på den tiden när de var unga och ivriga.

Vår 14-åriga Gilbert minns inte längre sin bror Albert som gick hädan ett par år sedan och Gilbert ids inte längre befatta sig med klättrande. Hallmattan och utemattan får duga för klovässning.

Det kliar nu lite i fingrarna med andra inredningstankar för terrassen, särskilt som vi ska tillbringa hela sommartiden här. Det bubblar lite i huvudet med tanke på vad vi har i förvar i våra garage och vad man kunde göra med det.

Plus lite spaljéer, lite växter på lämplig höjd så att katten inte tuggar sönder estetiken. Vi har bott här tre år, how about inreda till slut.

I skåpet finns väggkeramik från Tobago som ännu inte monterats upp. Och så måste vi på något vis dölja vattenkranen så att Little Miss inte kommer åt den. Det kan bli våta kläder och så kan polisen ta oss för inget vatten får rinna ned på gatan.

På tal om vatten. På Little Miss dagis har de i dessa sommartider och heta dagar vattenlekar för de små barna, med sprinklers och springa genom vatten-saker. 

Undra på att hon var på så gott humör när hon avhämtades i dag.

Inga kommentarer: