lördag 6 juni 2009

Digitala dysfunktioner och framtida fröjder

Reseförberedelserna går utan större problem. Det är enkelt att packa när det enda som kommer att behövas är fritidskläder för olika väder. Lagertänkande och några par bekväma skor. Paraply. Adaptrar och sånt. Oumbärliga mediciner.

Men vad som just nu gör mig aningen nervös är att jag försöker göra digitala förberedelser, som att tömma mitt Vodafone-mailkonto. För om det blir fullt så kommer inga mailar till mobilen, och det är inte bra, för jag vill inte tillbringa vår vistelse i Skottland med att leta efter internetplatser. Och nej, vi har ingen dator med på resan. Och jo, jag kanske får förfrågningar om uppdrag som jag behöver svara på.

Men det fungerar inte just nu att tömma detta mailkonto, jag har försökt via fyra olika webbläsare, startat om datorn och nixnax. FHS! (Fans Helvetes Skit)

SAMTIDIGT så avinstallerade jag av misstag vår webbcam när jag skulle avinstallera ett par riktigt envisa och oönskade program på raderna ovanför i programlistan. Så inihelvetesenvisa och riktigt krångliga. -- Så tänkte jag att tjahh vi har ju CD:n kvar. Och så är det en minisådan och vår läsare/skrivare HAR INGEN UPPHÖJNING I MITTEN, bara avsedd för helstora skivor. Och jo, det går ju alltid att ladda ner drivers från internet men webbcamens webbplats ville inte dyka upp och 

Ja men hörni nu orkar jag inte mera med det här. Får delegera till sonen tror jag.

Och så ser jag ju så väldigt mycket fram emot denna resa. Vill inte låta mig störas av värdsliga ting.

Inga kommentarer: