måndag 11 maj 2009

A väntrum with a view

För ett par veckor sedan fick jag kallelse till tandhygienist och tandläkare och nu är det, efter två besök, undanstökat för denna gången. 

Det är en svensk klinik, och även om den är dyrare än genomsnittet här så föredrar jag tandvård på mitt eget språk och enligt nordiska standarder. Man är ju så utsatt när man sitter där och gapar och låter sig borras i.

Vi har tidigare anlitat engelska och argentiska tandläkare (det finns nog spanska också, men det råkade sig aldrig så att vi besökte någon) och jag säger absolut inte att de är dåliga, många av dem är högt ansedda här i stan. 

Men jag blev så trött på argentinaren med sin bror på kliniken inne i stan som varje gång gjorde sig lustig över att jag ville ha bedövning. Tiderna höll aldrig.

Dessutom har min nuvarande klinik havsutsikt i väntrummet, där man aldrig behöver sitta länge.

Det är ju många hus framför, men havet skymtar vid horisonten.

Inga kommentarer: