söndag 31 maj 2009

Söndag 31 maj 2009

Efter sedvanliga söndagsmorgonens rutiner åkte J för att bowla och jag satte mig vid datorn för att avsluta ett uppdrag.

Så satt jag där och njöt av min tillvaro och mitt arbete som jag hade fått under kontroll även om det var skitsvårt i början av veckan, and you know the feeling, när man har fått nackgrepp och justerar de sista detaljerna med känslan att det här klarade jag en gång igen.

Så åt vi en improviserad lunch ur frysen och torrskaffningarna, fiskpinnar och potatismos med majonnäs som hade inhackad gurka. Det var okej för att fylla magen men det här med fiskpinnar. Det är en liten del tvivelaktig fisk och en massa panering. 

Så hade vi en liten paus med tidningsläsning och gick vi till Casino där vi sammanstrålade med sonens familj och utbytte nyheter och nyttigheter.

Nyttigheter är sådant som att Big Sister från och med måndag den 1 juni slutar skolan så att vi avhämtar henne klockan ett i stället för halvfem och det betyder lunch för henne hos oss, men det ger en enorm möjlighet att låta henne delta i förberedelserna och jag bara så ser mycket fram emot detta.

Jag ska gå och handla med henne, jag ska laga mat med henne, hon ska få göra saker hon tycker är nya och spännande.

Can't wait.

Inga kommentarer: