onsdag 13 maj 2009

Good try, but

Måndag kväll ringde det på dörren kvart i nio.

Genom tittgluggen såg jag en jänta med anteckningsblock i handen. (Hur hon hade lurat sig in vet jag inte, ytterdörren mot gatan är alltid låst.) Jag öppnade inte. Hon ringde på en gång till och så gick hon. 

Alldeles nyss (onsdag efter klockan sju) ringde det på porttelefonen och samma brutta försökte få mig övertygad om att jag ska skriva på kontrakt för att få fortsätta med Iberdrola nu när det blir fri marknad och blablabla och rabatt blablabla.

Jag sa att hon kan lämna kontraktsförslaget i postlådan nere men ingen vits att hon kommer upp.

Väl intvålad med argument som hon var, så sa hon att men då måste hon komma på nytt för att få kontraktet tillbaka (= några papperskopior, öhh, och utifrån att jag skrivit under), och hon har kommit ända från Madrid!

Suckelisuck och fucketifuck.

Jag öppnar ALDRIG för dörrknackare. Jag lyssnar ALDRIG på telefonförsäljare. Jag säger tack så mycket jag är inte intresserad.

Men det är inte klokt vilka försök till allt möjligt det finns.

Inga kommentarer: