fredag 22 maj 2009

The Celtic Love Affair

Nu när vi håller på att planera vår Clan PG Magnificent Scotland Tour och när vi under dessa dagar som har pågått och kommer att pågå fram till söndag också träffar en av våra bästa vänner från södra Wales. 

Så måste jag konstatera att det som vi bäst gillar i UK är de keltiska delarna -- Irland, Skottland och Wales

Jag fick i går till min stora glädje höra att vårt favorithotell i Swansea, södra Wales, ånyo har samma ledning som förr. Just som jag förra veckan satt och snörvlade över foton from Swansea och Way Back Then och Det Kommer Aldrig Att Komma Åter.

Shit, nu har jag så många trådar att följa att jag inte vet vilken jag ska ta.

Jag tar vårt favorithotell i Swansea. Ligger Mitt i Plätten. Till morgonmål väljer man från en meny som utöver den traditionella engelska frukosten inbegriper sjömat. Det finns en servitris som har funnit där Alltid. När man håller rummets fönster öppet hör man måsarnas skrik.

Swansea lär ha fått sitt namn från att en vikingahövding vid namn Svein kom dit och gillade platsen så skarpt att han kallade den Sveins öga vilket smånigom omvandlades till Swansea.

Vet ni vad vår vän därifrån sa igår. Jag sa "I miss Swansea" och han sa "Swansea misses you".

Måste komma dit snarast.

1 kommentar:

gibben sa...

Hallå! Kul att läsa lite om vackra Swansea! Vilket är ditt favorithotell?