torsdag 16 april 2009

Psykisk träningsvärk

Om någon skulle ha råkat läsa ett inlägg där jag skrev hur tråkiga mina imaginära twitterposter skulle bli så förstår denna någon eller någona att min tillvaro nuförtiden och under en vanlig dag inte fräser fram med någon väldigt våldsam intensitet.

Dessa vanliga dagar får sin kontrast när jag tar hand om båda barnbarnen och helt ensam dessutom, J har i dag varit utanför dessa sfärer. 

Allt gick helt perfekt.

--- ohhherrregud hur underbart den här kycklingröran smakar som jag värmde upp till mitt ensamma kvällsmål framför datorn ---

Jag hade gjort en benhård minutplan särskilt inklusive näringsintag och före lunch gick vi ut till parken och matade alla sorters fjäderfä som struttade och simmade runt och Little Miss kastade ut en del brödsmulor och en del åt hon upp

--- och nu måste jag lite mera kvällsmål för det var ju så gott ---

och väl hemkomna åt Little Miss sin lunch duktigt på planerad tid och lekte en stund och så ville hon i min famn (vilket jag aldrig never ever nekar henne) och där somnade hon på ett par minuter utan minsta gny. Hon placerades på sin sovplats och så åt vi lunch, Big Sister, J och jag. 

--- och nu en brandy att avsluta med ---

Det var allt just so sweet, men hörni, man är inte ung längre och framförallt inte rutinerad med all denna detaljplanering för det praktiska, stå med unge på armen vid spisen och hela tiden vara på sin vakt och parera situationer. När barnbarna blev avhämtade så behövde denna farmor någon timme återhämtning och ställtid för vad annat jag behövde göra i dag.

Inga kommentarer: