måndag 13 april 2009

Och hur gick påsken då

Nu har jag igen talat en timme eller så med min mamma. Det var mysigt och trevligt, det måste jag säga.

Jag fick höra om vädret och vad som hände under påsken, vilket inte var lite, för hon fick bland annat träffa sitt andra och månadsgamla barnbarnsbarn, som hon är mormorsmor till. Det är ett dockelikt flickebarn som har de största ögonen och som ska heta Juni. 

Min mamma är 87 år gammal, hon lever säkert en hel del år till. Hon blir kanske senildement någon gång, vad vet jag. Kanske händer något annat med henne Vem vet. Men just nu har vi våra mysiga stunder på telefon och det är kanske det bästa vi någonsin har och kommer att ha haft.

Det bästa jag vet är när hon pratar om gamla tider. Det finns så mycket hon inte har berättat förr.

2 kommentarer:

Anki sa...

Ja visst är det underbart att höra dem prata om svunna tider.

Hur har ni det i torrevieja nu? Jag har bokat resa till juni och jag längtar massor. Brukar gå in på en webkamera på strandpromenaden och kika och längta.....

Farmor Anka sa...

Till Anki:

Aprilvädret är nyckfullt här liksom annorstädes, men vi har ändå inte haft snö... Härligt med vår och ljusa kvällar. Maj och juni är mina favoritmånader. Varmt men inte för hett, inte för turisttätt.