lördag 25 april 2009

Dags för lördagsmjölken

"Och nu hem till lördagsmjölken!" 

Om jag minns rätt var det så en av mina lärare konstaterade efter lördagens sista lektion. Eller kanske nämnde han något om något godis också, minns inte.

DET VAR PÅ DEN TIDEN när man gick i skolan också på lördag, om än bara fram till ett eller två.

Numera är det nog inte mjölk som är min största längtan, men känslan är något av den samma. Jag har nyss levererat ett uppdrag och lördagens kväll och eftermiddag plus söndagen ska jag inte sitta vid datorn

Vi ska samla ihop ett och annat pick och pack och åka till La Calma, vår "sommarstuga" (nej, det är en liten lägenhet i ett komplex nära stranden 6 km söderut). Det behöver städas och fixas lite och så får vi känna oss lite som turister en stund. Se på brittisk kabelteve och så.

UPPDATERING: Ja det är ju satellit-teve förstås, inte kabel.

Inga kommentarer: