måndag 27 april 2009

A bed with a view

Jag vaknade söndag morgon på vårt La Calma med en av de där känslorna man inte vill ha i kroppen. Känslan av att det är något som inte trivs i magen. 

Jag låg där och låg där och låg där. Andades djupt, suckade, svängde sida, sträckte ut händerna,  gäspade, slumrade lite till.

But it came anyway. Och efter att ha blivit av med eländet, vilket var en lättnad hur obehagligt det än var, måste jag skrapa ihop resterna av mig själv och ordna så gott det gick för våra gäster som skulle komma på lunch och födelsedagskaka.

MEN medan jag låg där var det inte utan att jag noterade det i teorin mycket behagliga med att ligga i en säng i ett vitt rum med utsikt ut mot en blå himmel och balkongens medelhavsblå detaljer och mörka teakmöbler i kombination med balkongens övriga vita.

Inga kommentarer: