måndag 23 mars 2009

Ryktena om att det finns stiliga britter är faktiskt sanna

Nu har jag äntligen räddat vattenkannan från lördagkvällens enorma blomsterkvast och petat in den i vår största vas.

I egenskap av hedersbihang så fick jag alltså blommor och så fick jag också rota omkring bland lotterilapparna. 

Det remarkabla med denna tillställning var att under alla dessa år här i trakterna, snart nitton, har jag aldrig sett en så stor samling så stiliga britter (stiliga britter, smaka på det, nästan lika inkompatibelt som honungssöt ättika). -- Klädkod Black Tie som faktiskt följdes också. Jag har varit på Black Tie-tillställningar som har varit, well, alltfrån ett par smokingar till jeans eller så.

Man kan klä en smoking eller en snygg klänning på ett brittiskt köttstycke och det blir inte stiligare för det. This was not the case i lördags.

Och ja, så fanns det till och med av de här paren där mannen ser självgod och rik ut (om än inte alltför välbestyckad på vinden, även om han säkert gjort mycket pengar) och ser ut att gilla att se rik ut och har en betydligt yngre fru med ett långt hår lockat på det rätta sättet.  Och hon tittar förälskat på honom på det där rätta sättet. 

Äldre trevliga damer, någon från Ryssland, en neger (joo, en neger, han var inte färgad, för han var född så). Alla stiliga.

Nej men hörni, All in All, när man tycker att I've Seen it All, och så kommer det en Kadonks.

Och nu, nu tänker jag vara listig och kopiera inlägget med Ctrl C innan jag sänder.

Inga kommentarer: