lördag 21 februari 2009

tevetrött

Det är då och då en bra förströelse att se på teve. Det kan t.o.m. hända att man någon gång landar in i ett riktigt intressant program. 

Som det är skulle jag gärna se mera på teve för att koppla av.

Men jag orkar inte.

Det är svårt, särskilt i det här landet, att förutse vad som sänds och vad som inte sänds. Tablåerna stämmer inte. Många av de program som kunde intressera sänds typ midnatt. Prime time börjar kl. 22. Det passar inte mina sömnbehov.

Det finns för många och för långa reklamavbrott. Programmen är för utspädda, soppa på en spik, ett program på en halvtimme har substans för högst tio minuter. Jag vill inte se samma inledande sekvens femtioelva gånger innan något sätter i gång. 

Men kanske bara farmödrar tänker så här.

1 kommentar:

Henrik Peltonen sa...

Nää... Jag tänker exakt likadant.

Amen.