söndag 18 januari 2009

Tekniska förbättringar

Nu är jag så tekniskt upprörd att jag inte ens minns vad jag tänkte skriva om. Det har varit störningar i rutinen. Normalt går det till så här:

Jag öppnar browsern Opera där jag håller bloggen öppen. Jag skriver och kollar eller kollar och skriver. Klart.

Eftersom både J och jag använder Gmail som inte går med på två sessioner samtidigt, så här på vår hemmadator kör jag min mail med Firefox och J på Explorer. (På kontoret har vi var sin dator och detta är inget problem.) Och för att inte behöva logga in och ut ur min Gmail så har jag bloggen på Opera. Jag klickar alltså in och det är klart att knattra.

Men nu alltså. Det har gjorts förbättringar. Jag måste logga in på nytt. Vilket är mitt blogger-konto? Jag tar fram häften med anteckningar, jag drabbas av panik. -- Ja, det ordnade sig, för nu är jag här. 

Det är som med kortval på telefonen. 

Finns det någon annan än jag som knappt kommer ihåg numret ens hem?

Inga kommentarer: