torsdag 29 januari 2009

Nervdarrig

Gårdagens sista inlägg känner jag för att radera, men jag gör det inte. Om och när jag gör bloggen till en blok eller något liknande så må det lilla trötta inlägget finnas kvar som ett bevis på hur det kan kännas i bland. 

Och om denna dag:

Vi hämtade Little Miss från dagis, tillsammans, J och jag, och vi nästan krockade med kärran med varje lyktstolpe eller annat på vägen för vi hade endast ögon för Little Miss, båda två av oss.

Big Sister avhämtades från skolan, fixade mellanmål, lekte med Little Miss, gjorde läxor. 

Kom med uppmärksamhetssökande frågor emellanåt.

Huuuur splittar man sig mellan en ettåring som behöver konstant övervakning, och som ni vet jag har en del minuspoäng att försona där, och en Big Sister som rätt listigt frågar efter uppmärksamhet på sitt sätt. 

Jag älskar båda dessa barn.

Jag är just nu lite nervdarrig. Måste leverera. Måste vara bra.

Inga kommentarer: