fredag 2 januari 2009

Lite trötta

är vi nog. Nyårsafton hos walesiska vänner i intressant sällskap och oväntat god buffé (fördomarna om brittisk mat and all that, detta var mycket smakligt). Till midnatt tog vi var sitt glas champagne och de obligatoriska vindruvorna och gick ned till stranden där vågorna brusade in och det var fyrverkerier på alla håll och kanter.

Nyårsdagen steg jag upp klockan 13 och tog några churros (söta frityrsprits) som dottern och J hade hämtat och en kopp kaffe. Tvätta bort gårdagens ansikte, på med ett nytt och så var det lunch med våra jamaicanska vänner på vår nr 1-krog där vi åt paella, drack Moë och avslutade med spansk brandy (uäk, det var inte min favoritsort denna gång så jag måste ta en fransk konjak till slut för att neutralisera möljan).

Så blev det ännu en drink på Casino Cultural och ja, tidigt i säng men tröttelitrött i dag ändå. Lunch med sonen och familj och Little Miss-show. Hon går rätt stadigt redan, helst med en sak i var hand och något hängande från munnen också, väl fastbitet med de små vassa risgrynen till tänder. Multitransport.

Nu ska vi ta lite Trivial. 

Inga kommentarer: