måndag 12 januari 2009

farmorande

I morgon ska jag ta hand om Little Miss. Hela dagen. Det ser jag väldigt fram emot. Jag har pressat in extra arbete i förskott för att kunna unna mig detta.

Vädret lovar sol och upp till plus 15 så jag planerar en riktigt lång promenad med henne. Det gillar hon starkt, och det gör jag också. Det är sååå mycket roligare att gå på stan när man har en småbarnskärra att skuffa på. 

3 kommentarer:

Anonym sa...

Solsken och 15 grader låter underbart. Låter som jag skulle gilla Torrevieja... Och ja, hur föll tankarna på Torrevieja...
Det stod mellan Grekland och Spanien, men Grekland fick stå tillbaka till förmån för ett land med ett alfabet som går att läsa. Som soldyrkare så vill man förstås så långt söderut som möjligt, men eftersom barnen inte vill flytta med så finns det praktiska krav också. För oss var det solklart;
Närmaste flygplats = Skavsta flygplats, Ryan Air
Potentiella flygplatser som Ryan Air flyger från Skavsta till Spanien och som ligger vid kusten = Valencia och Alicante
Alicante ligger längst söderut av potentiella flygplatser.
Alicante är för stort för min smak och närmaste mindre, samt väl omtalade ort med skandinaver boende = Torrevieja...

Simpel men torr och tråkig matematik.

Majagnos - som bytt från magoosans.blogg.se till majagnos.blogspot.com

Farmor Anka sa...

Det är inte bara torr och tråkig matematik. Det är också vår verklighet här. Helt lokalt sett handlar det om Torreviejas frånvaro av berg sett inomlands, inga berg bakom kusten = inga värre oväder.

Anonym sa...

Nej det förstås.. och för min del om flytt blir av, så är det relativt enkelt för barnen att flyga från Skavsta flygplats till Alicante.
Man får ju inte vara dum...