torsdag 25 december 2008

Så här är det just nu

Jag har hämtat en sista Carlos III för i kväll och ett stort glas vatten för natten. 

I vardagsrummet sitter dottern och hennes man och ser på DVD, Faulty Towers tror jag. De har ljudet på tyst, så att vi inte ska bli störda. Det blir vi inte. Vi hör inget. Bless them. De är här, till vår stora glädje. Så stor att vi kanske inte riktigt fattar omfånget just nu.

J har däckat på sin madrass här i vårt "bibliotek" där vi bor under dotterns och hennes mans besök. Det är inget stort rum, så när min madrass är nedfälld på golvet måste jag trampa över den för att nå dörren om jag t.ex. sitter vid datorn och vill gå ut ur rummet. Men vi sover gott här. Vi har allt vi behöver. Framförallt kommer vi bra överens och det fungerar att bo så här. De har solat ute i dag och deeet hörnini gör mig lycklig.

Jag är också så lycklig för att la Nuera har fått ett meningsfullt arbete. Jag är så lycklig för mina barn och min och deras familjer. På riktigt.

[Edit: Jag tog bort en bit som inte hör hemma just i detta inlägg. Senare.]

J snarkar, måste få honom att svänga till andra sidan.

Godnatt, folks

Inga kommentarer: