tisdag 16 december 2008

Det är molnigt idag, eller

Vi har fattat viktiga beslut, om än alla inte är vad vi hade önskat. Det ger en ökad stadga i tillvaron, lindrar magontet och förbättrar nattsömnen. Det viktigaste och plågsammaste beslutet är att vi inte kan åka till Sydafrika med våra vänner i februari. Ifall inte en mycket stor gåva faller från himlen före det. För vi har drabbats av det ena (ekonomiska) bakslaget efter det andra. Sådana äro tiderna och vi beroende av dem.

Done. Nu ska vi koncentrera oss på julfirandet. Jag har letat fram gamla goda recept på pepparkakor och morotslåda andwhathaveyou och snart ska jag göra listor på ingredienser som behövs.

På fredag ska vi baka pepparkakor med Big Sister. Denna gång ska jag göra en bättre deg än i fjol. I fjol misslyckades jag för första gången med degen, för jag glömde dubblera sockermängden trots att jag dubblerade alla andra ingredienser. After all these years med samma recept. Det bara inte fungerade och allt slängdes. Suck.

Big Sister, som inte glömmer saker, har påpekat om detta ett antal gånger. 

Men som jag ser det, nu är det bara roliga saker som väntar.

Inga kommentarer: