torsdag 11 december 2008

Bloggar and stuff

Som det säkert redan har framkommit av ett och annat så läser jag runt på olika sorters bloggar. En del för att de ger en fix, en del för att de ger ny input av vilken en de gillas, en del inte, en del för att de för mig vidare till nya bloggar med nya vyer av vilka jag inte nödvändigtvis väljer alla. Jagmenaratt jag inte ödar min tid på att läsa om 25-åringars musiksmak. Däremellan ramlar jag in på givande platser.

Vad jag ändå gör är att då och då poppa in på de "olämpliga" bloggarna bara för att konstatera hur långt borta jag är från deras universum men det är ju aldrig fel att ha ens lite koll på vad som pågår även om man själv står utanför. Och tänka vissa tankar.

---

Och förresten, i en artikel i ett spanskt magasin härmomveckan fanns en artikel om kvinnor kring/strax under  60 och det konstaterades att de "i den åldern är befriade från de faktorer kring sin feminina karaktär som från tonåren har präglat deras tillvaro". 

Vilken eufemism. Geee. What can I say. I feel sad.

Inga kommentarer: