onsdag 3 december 2008

Andra planeter

Jag var hos frissan i eftermiddags. Ja, jag blev klar klockan sju, det var mörkt och synnerligen kallt och blåsigt och jag var som sagt glad att komma hem.

Min duktiga frissa är kanske cirka 25 eller så. Jag har gått hos henne länge. Varje besök är registrerat och det håller på att bli betydande mängder data.

Hon lever självfallet i en annan generation, i en annan bubbla. Vi är överens om ett och annat men det är klart att generationsklyftan och livsstilen har sin prägel. Vad som ändå fascinerar mig är att höra hennes synpunkter och åsikter. De må mig vara främmande, och jag kan ibland känna en ilning av vojjnejjherregud, men jag håller min. På så sätt får man höra ett och annat intressant som damer i min ålder kanske inte annars skulle få höra. 

Fortsättning följer om detta ämne någongång senare, men ju har J kommit hem med pizzabiten och den får inte förfaras.

Inga kommentarer: