tisdag 11 november 2008

Utöver farmorsporr

Jag har jobbat sent. Jag har gjort det för att jag ska hinna farmora de närmaste dagarna.

För att hinna med det har jag valt bort en del saker, omorganiserat en del. Pusslat.

Men här sitter jag, färdigjobbad (= slut i huvudet). Och så har jag porrat runt på Youtube (och nej, keep dreaming, ingen "sex with Paris Hilton") och som det händer ibland slinker jag in på Qeen och Freddie Mercury. För så vill jag vara. Begåvad och så så så himself.

Om jag kunde få uttrycka mig som någon person så vore det just han. Och nu talar vi inte om läggningar as such. Men han var ingen mellanmjölk. Han var en explosion. Och han gjorde fantastisk musik.

Men här går jag och blir allt osynligare och vad har jag att komma med egentligen.

Just get used to it.

1 kommentar:

Prinsessan Heidi sa...

Instämmer, Queen och Freddie är odödligt fantastiska!