söndag 23 november 2008

strax före pastasalladen och Edit: flera timmar senare

Det inlägg som följer skrev jag strax före lunchen men det blev fel bX-1pyk21 och det lyckades inte. Dock så hittade jag inlägget bland mina "drafts" så här må det komma:

"Den nyss hopblandade pastasalladen får dra sig lite och jag dras som en magnet till min blogg. Jag håller på riktigt på att fundera på ett nytt namn på den. Det nuvarande känns inte bra längre, det är för veligt på något sätt. Det känns inte me, me, meee.

Vi ska se vad det blir av det hela. "

Nu är det drygt sex timmar senare och klockan och huvudet säger att det är dags att sluta jobba.

Jag har hjälpt sonen med familj köra ett antal avlagda persedlar och partiklar till vårt lagergarage och så tillbringade vi en stund i parken, ja det var en sak jag annars inte skulle ha gjort. Fullt av barnfamiljer, Little Miss åkte lilla rutschbanan och njöt storligen av gungorna. Så tittade vi på änderna och gässen, men vi hade glömt att ta matningsbröd med.

Sen så blev det rätt så kyligt, plikter kallade och vi gick var och en till sitt. 

Inga kommentarer: