söndag 16 november 2008

Söndagsrapport

Så gick jag min promenad i går. Till Mercadona där vi sammanstrålade J och jag, för han hade bowlat. Vi köpte vad som behövdes och hemma fixade jag lax på gurkbädd som är så vansinnigt gott.

Vi diskuterade våra dystra framtidsutsikter över maten och så lästes det tidningar. Klockan 20.30 gick jag i min efterlängtade säng och det var så oändligt skönt att vakna i morse efter en riktigt superlång natt. Full av goda vibbar och energi. Jag hatar att vara trött, det tar kål på tillvaron. Sova är just nu det bästa jag vet. Utöver att träffa Little Miss förstås.

J har åkt efter söndagspizza och den ska vi äta ute för det är osannolikt fint väder t.o.m. så att vi måste fälla ner markisen. Det har inte ens blåst upp till eftermiddagen. Lite senare blir det hastigt kyligt och då förskansar vi oss inomhus, slår kanske på värmen, läser lite och så tänker jag gå tidigt i säng igen.

Det tänker jag. För jag vill känna mig lika bra i morgon.

Inga kommentarer: