torsdag 13 november 2008

Nu har det förresten hänt

Övergången till något som närmar sig vinter. Det var nog någon gång förra veckan tror jag.

Det är skönt att slå på värmen en stund på morgonen och på kvällen. Vinterkläder börjar synas. Man ser nu skillnaden på lokalbefolkning och turister. Lokalbefolkningen klär sig enligt hur det känns i skuggan en kylig dag när man är utsatt för blåst och turisterna enligt hur det känns i solen i lä.

Jag kommer på mig själv att välja den soliga sidan av gatan i stället för skuggsidan. Så hade jag också en ganska tunn kofta. Snart kommer min älskade slängkappa av ylle och med pälskrage fram. Little Miss har på sig sin rosa fuskpäls när hon luftas ute.

Vi fäller oftast inte ut markisen om dagarna för det känns skönt när solen lyser in och värmer.

Här kommer vi igen till the mother of all facts: det är ljust, det är varmt i solen och det behövs inga galonbyxor för barnen.

Inga kommentarer: