torsdag 27 november 2008

Livet just nu

Skrivaren spottar ut text som ska granskas i morgon bitti. Jag skriver ut den färdigt för att inte behöva härja och störa för tidigt Klockan sex ska jag vakna. Klockan tio ska jag leverera. Sedan går jag till min fisio som ska försöka fixa mina bakre lårmuskler.

Jag har inte gått på gym en endaste gång denna vecka. Hushållet sköts enligt minimiprincipen. I dag åt vi lunch av rester från i går på ett matbord där vi nödtorftigt skuffat undan kaffekopparna från i går kväll. Dock så har diskmaskinen gått en gång i dag. Jag har tömt kattens toalåda. Fört ut påsen.

Vid min sida av sängen finns en hög med kläder som borde fås i tvättkorgen och i slutändan i tvättmaskinen. 

Och nu är jag säkert en patient "som har förträngt sin situation" men jag är ändå på något sätt lycklig med att vi bor just här, att vi lever utan större krämpor, att Little Miss i går tydde sig till mig när hon blev lite rädd för dammsugaren, att hon i morse var jätteglad när jag kom in hemma hos Sonen.

Att jag i går tyckte att det var rätt så roligt med the Buckets. Och vi undgick inte det vanliga, men ändå.

That is life, folks.

Inga kommentarer: