tisdag 4 november 2008

Konstig känsla

Vi har fått in nya rekordlångvariga gäster på La Calma. De ska bo över hela vintern.

Det var inte riktigt så det var meningen från början med den platsen, tänkt för "friends and family", men när man i dessa tider får ett erbjudande får man väga mellan alternativen och tänka lite på pengar också.

Det känns konstigt samtidigt som det känns bra. Inte för att vi hinner vara där så mycket, men nu är platsen upptagen fram till våren. Någon annans hem. Det är samtidigt skönt att någon vi riktigt kan lita på bor där och håller i skick. Mannen är en riktigt händig en, så han ska bl.a. fixa övre skåp i köket och så vet vi att där har vi en bra fixare om det behövs för andra ändamål någon annanstans.

Det finns ett oändligt behov av dessa händiga personer som kan fixa saker man inte själv klarar av eller hinner med.

Nu måste jag bara studera Ikeakatalogen riktigt grundligt för att se vad det kan bli för övre köksskåp. Det går inte att få exakt samma som de ursprungliga, vi vill inte byta ut originaldörrarna, så de nya skåpen måste ha dörrar som på något vis är i harmoni med vad som finns.

I-landsproblem.

1 kommentar:

KARLAVAGNEN sa...

Det är bra om det bor någon i ett hus. Själv har jag inte varit i min stuga på över ett år. Det känns i själ och hjärta!