lördag 29 november 2008

Inte så bra

Veckan som gått tar ut sitt pris. Jag har sovit för lite, haft för mycket pumpande adrenalin med mina texter, för mycket frustrerande pusslande, varit tvungen att töja på mig mer än jag på riktigt klarar av fast jag skulle vilja. Man tycker att det går just då, när det måste.

Sedan kommer svackan.

Nu är jag trött på att vara trött. Och Mrs Bucket och julklappar. "Jag har varken tid eller ork att springa runt med er så att vi tillsammans kan leta efter det som jag råkade nämna att jag kunde få i julklapp eftersom jag blev tillfrågad kan vi bara glömma hela saken jag behöver ingenting eller skaffa vad ni vill." 

Jag måste parkera J, ifall att jag lyckas fånga honom i farten och mellan varven även om sådana mellanrum nästan inte finns, framför ett bord och så måste vi göra en krigsplan. Jag vill inte känna mig så här på julen.

Inga kommentarer: