torsdag 13 november 2008

Farfara och farmora, en historia om en dag

J farfarade fram till lunch medan jag avverkade ett betydande beting på min översättning. Så gick jag till sonens hem med Soldatens ärtsoppa under armen och på så sätt kunde vi äta lunch tillsammans J och jag medan Little Miss var under uppsyn. Sonen kom också hem på lunchpaus och där åt vi ärtsoppa medan Little Miss kröp omkring.

Så gick sonen på jobb igen, jag gick hem och avverkade lite mera beting och kvart i fem kom J med Little Miss och Big Sister som hade avhämtats från skolan. Jag var lite imponerad för han hade kommit ihåg att ta med en bytesblöja och våtservietter. Jagmenaratt han inte har någon stark nylig rutin men det finns en uppmärksamhet som jag lyfter på hatten för.

Little Miss fick mellanmål (små ostbitar som hon petade i sig), Big Sister färglade en teckning och så gick jag till min fisio för behandling av en (lindrig) muskelinflammation. När jag kom hem hade sonen avhämtat de två fröknarna och J berättade att han hade bytt bajsblöja på vårt utdragbara köksbord/arbetsyta. - Hade du en handduk under? -Nej men det gick nog ganska bra.

Hos min fisio pratade vi oss genom de senaste månadernas händelser. Hon fick en dotter i juli och har nyss börjat arbeta igen efter den 16 veckors föräldraledighet som gäller här.

Det var nog inte en riktigt typisk dag men något liknande kunde gärna återkomma.

Inga kommentarer: