fredag 14 november 2008

Die hölle Rache

För det första, nu är det slutjobbat för i dag. Hjärnan är som ett söndertvättat gummiband.

För det andra, jag som så enögt har förespråkat Gisela Vivarella och nattens drottnings aria. Den är inte dåligt utförd, det säger jag inte. Så många gånger jag har lyssnat till den. Men i går kväll gjorde jag en sökning på ämnet eftersom jag ensam hemma ändå hade fastnat på Youtube och den goda Gisela har konkurrens. Det har hon definitivt.

Men nu undrar jag bara: hur ska jag hinna med att utforska Youtube, organisera foton, hålla reda på vilket telefonbolag som är bäst, optimera försäkringarna, torka damm, sköta uppdrag och kontoret, göra promenader, lära mig hur jag bäst använder mobilen, vara social, farmora tillräckligt, diskutera med J så att jag ens ungefär vet vad han sysslar med...

Jag räcker inte till. Och jag är inte ens insyltad i så många saker.

Nejvettni. Nu ska jag ta kvällsmål med rödvin och så ska jag ha en riktigt lång natt.

Inga kommentarer: