onsdag 5 november 2008

deliverato est

Ursäkta mitt hemmagjorda latin som är garanterat fel men någon med latinkunskaper får kanske upplysa mig om hur det heter på riktigt. Jag har jobbat väldigt, väldigt intensivt med synnerligen krävande uppdrag som jag nu har levererat och nu känner jag mig helt nedklubbad.

Den här kvällen kommer att gå i zombietecken och så blir det högst sannolikt en synnerligen tidig däckning. I morgon går jag på gym vilket jag inte har gjort på en dryg vecka och så ska jag försöka ta tag i mitt liv igen.

Ta mig tid att smälta intrycken och samla foton från vännernas besök, skicka foton till min mamma från hennes besök, ordna upp allt vi tagit hem från La Calma, börja lite småningom på mitt följande uppdrag.

Nu är det här ju ingen världspolitisk redaktion, men jag måste uttrycka min tillfredsställelse med utgången i valet i USA. Hoppas det kommer nya fläktar, nytt hopp, liv och rörelse i stället för den här nedtryckta andan som just nu råder. Och så hoppas jag att den här katastrofen Palin aldrig visar sitt ansikte igen.

Vi har i dag fått en ny granne. En trevlig dam flyttar in i lägenheten bredvid. Det förekom vissa problem med flyttbilen på grund av smala gator men jag antar att det ordnade sig.

Som jag hoppas att det här eländet ordnar sig. Jag ser mig i en soppkö....

Inga kommentarer: