lördag 22 november 2008

And so it goes

Jojo, jag har jobbat på mitt beting, beundrat vädret, bloggat mellan varven, kelat med katten, ätit lunch, läst lite tidning, tittat lite på meningslös teve också faktiskt men det var en så meningslös film jag hamnade på att jag ville inte slösa min tid på den, jobbat igen, tittat ut och bloggat igen.

Så här kan en dag också se ut och den var inte den värsta. Nu undrar jag bara vad jag ska ha för kvällsmål och om jag ska se på meningslös teve eller youtuba på Freddie Mercury eller Billy Joel eller något annat jag råkar komma in på. Leonard Cohen kanske. Eller Povel Ramel.

Så borde jag fylla på diskmaskinen också. Det är alldeles fruktansvärt överbelastat på köksytorna. Som tur är det bara jag och katten, ursäkta katten och jag, i hushållet just nu.

Youtube, here I come. 

Inga kommentarer: