tisdag 14 oktober 2008

What have I done?

Så kändes det när jag satt som nyss godkänd medlem i Club de Leones Torrevieja. Lions International alltså. Jag har presenterat mig, blivit omröstad om, avlagt en ed, fått ett märke.

Hur jag riktigt hamnade i detta har att göra med J och hans insyltningar och tanken om att Okejdå, det är väl inte helt fel för det är välgörenhet och ja, .... Det är ju trevliga människor och så. Jag ska inte skriva mer om det för denna dag har inte varit bland mina bästa och då är människovänlighet inte överst på listan och artighetsplanet fungerar justochjust, på en rudimentär autopilot.

Det ska väl bli bra får man försöka tänka. Bara jag kommer i gång. För jag är i bland socialt väldigt låst och inkompetent. Trögstartad. Blir uppfattad som Snorkfrun för att jag står/sitter där och undrar vad jag ska ta mig till.

HUR som helst, när vi kom ut för att vänta på taxin var det fortfarande kring tjugo grader och doften av jasmin svävade i luften. Över en stor parkeringsplats, från en eller två buskar (eller träd eller whathaveyou). Så jag undrar om jasmin blir för starkt på en liten terrass. Tänk om vi får dåndimpen av doften.

Inga kommentarer: