måndag 27 oktober 2008

One of these days

En del dagar går allt inte så bra. I dag är en av dem. Inget har väl gått direkt dåligt heller, allt bara känns fel. Det känns att allt jag gör eller försöker göra går fel.

I morse när jag steg upp och det kändes grått och dystert (ja alltså den här berömda spanska solen har lyst med sin frånvaro alltför mycket för vädret mest bara skräpar och är inte alls som det ska och jag har superdåligt samvete för vi har gäster som har kommit till sol och värme och så är det annars inte heller roligt när man varknar till en grå och lite kylig måndagmorgon och deadlinsen hänger över en och nyss har jag försökt ordna upp mina borttappade koder för att nå mobiloperatörens hemsidas viktiga punkter och det går inte som det ska och nu bara orkar jag inte mer och spänningsvärken mellan skulderbladen och i nacken blir bara värre).

Lunchen ute på terrassen var OK och det var t.o.m. sol (jag tänk att man ska måste skriva så, för sol är standardvärde här, inte undantag, utom denna oktober månad tydligen) men praktiska problem hänger på och blev avhandlade för någon gång måste också det göras.

Jag har så väldigt svårt att ta en avslappnad attityd just nu.

Så många som har det svårt och det är kris och katastrof och börsfall (inte för att vi har något på börsen men denna stämning...). Jagmenar vart är vi på väg?

Nejhörni, ni får ursäkta gnället men så här har den här dagen varit. One of these days.

Inga kommentarer: