onsdag 15 oktober 2008

Fullmåne, solens och stjärnornas läge

Den här datorn behöver startas om för inget fungerar som jag vill och vad gör den här understrykningen här och jag hittar inte ens något för att få bort den.

Men så är det fullmåne också, åtminstone nästan eller så.

Jag har kämpat LÄNGE för att få in en Meteosat-bild över Spanien utan ett enda litet moln över sig. Det hade varit trevligt att visa tyckte jag. Men det vill inte. Hur jag än gör inställningar så blir bilden så pyttliten att det behövs nästan mikroskop för att se den.

Så nu ger jag upp. Och så startar jag om datorn och ser om det lyckas bättre i morgon.

Nu ska vi till svärföräldrarna på ett litet (nåja, vi vet hur det är, litet är det inte) kvällsmål och så ska vi spela Skipbo och säkert också dricka Carlos III.

Inga kommentarer: