onsdag 10 september 2008

Skryt

Jonna skriver:

Hej! Fantastiskt att jag hittade den här fantastiska bloggen! Jag och en vän ska flytta till Spanien, kanske Torrevieja, på obestämd tid! Typ. Vore så kul att ha kontakt med någon där lite innan och få tips om vad vi ska tänka på m.m! Och att du jobbar som översättare? Det är bara f ö r perfekt! Vi som är så språkintresserade! Du kan väl maila mig om du har tid!?

Tack för de vänliga orden, Jonna. Ja, jag tycker som du, visst är det en fantastisk blogg!

Jag föreslår att du skickar frågor som jag svarar på i bloggen.

För man kunde ju tänka sig att de är så att säga av allmänt intresse, särskilt för andra som har liknande planer som du och din vän, och som kanske har lyckan att redan läsa eller råka glida in här.

Välkomna alla andra också med frågor. Jag besvarar så gott jag kan så länge vi kan hålla oss inom en saklig ram.

Inga kommentarer: