fredag 26 september 2008

Och så sprutade Little Miss ut oststuvad blomkål

Hemma igen. Det gick bra. Sonen och La Nuera var lite rödkindade av spänningen. Maten var god och framförallt var sällskapet och samvaron som det skulle vara.

Big Sister underhöll oss i flera omgångar med diktläsning ur en spansk liten bok. Hennes spanska uttal är perfekt. Hon läste också en liten dikt som hon hade skrivit själv.

Resten av underhållningen stod självfallet Little Miss för. Hon har nu lärt sig krypa på riktigt. När hon ser någon av deras två katter pekar hon och säger cat, katt eller hur man ni vill tolka det. Eller mammamm för mamma. Ia för Big Sister.

Vid matbordet åt hon oststuvad blomkål. När hon tyckte att hon fått tillräckligt sprutade hon ut det hon hade i munnen. Jag satt närmast. Men, det gick ju att torka av. Före det hade J lyckats spilla vatten på bordet när han fyllde vattenglasen. Gudskelov hände det inga missöden med vinet.

Vi tog ett antal 4 generationer-foton men vid det laget var Little Miss ganska trött och svårflirtad och vi måste kanske försöka på nytt. Vi har i alla fall något.

Hur som helst, historiska händelser i vår lilla bubbla.

Inga kommentarer: