onsdag 24 september 2008

Leka lyxfru

Mera gymnyheter.

Där som jag går på mina förmiddagars väl valda och tidtabellsinbokade träningspass som kämpar för sin existens i min tidsbegränsade tillvaro, finns det damer som efter ett Pilates- eller batukapass ställer sig riktigt ordentligt förvånade över att jag inte blir kvar på följande aktivitet.

För det första, jag vill inte göra spinning efter Pilates, trots att spinning annars är OK. Jag orkar inte göra magmuskelpass efter batuka eller aerobics (då jag nätt och jämnt orkar släpa mig hem).

För det andra, jag tillhör inte klassen lyxfruar som kan tillbringa halva dagen på gymmet. Det är för dem ett tidsfördriv, ett sätt att koppla av, fly tillvaron, you name it.

Dessutom, en del av dem fuskar efter vad jag kan se. De gör inte sin Pilates ordentligt. De suckar och stönar och låter bli att ta i där det ska tas i.

How Spanish can you get.

Inga kommentarer: