fredag 19 september 2008

Bebis som släktklister

Jag är nyss hemkommen från att ha avhämtat mina svärföräldrar från flygplatsen i Alicante och har hjälpt dem in på deras boende. De ska stanna till början av december. De var nöjda och glada och såg ut att ha det hur bra som helst. Som bäst tar de säkert nog en drink och skålar på att de är här igen. Så sa de i alla fall när jag lämnade dem.

I morgon har vi lunch hos oss. Utan J dock, han är i Finland. Sonens familj är med, och den stora avsikten med detta är förstås att mina svärföräldrar ska få se sitt första barnbarnsbarn. Och, vårt första biologiska barnbarn ska få träffa sin farfarsfar och farfarsmor.

Och om knappt ett par veckor ska min mamma få träffa sitt första barnbarnsbarn. Min syster ska få träffa sitt första systersonsbarn (öh, heter det så?)

Till jul ska min dotter (som kommer med sin man) få träffa sitt första brorsbarn.

Hjälp, jag tappar bort mig i begreppen, men hursomhelst.

Här samlas det släkt minsann.

Inga kommentarer: