onsdag 24 september 2008

I dag har det regnat

Men inte väldigt länge och inte väldigt häftigt. Enligt prognosen ska det bli blixt, dunder och regn de närmaste dagarna.

Jag ser väldigt fram emot min mammas och min systers besök. Jag funderar på vad de vill göra och vad min mamma orkar med. Jag vill inte matta ut henne men hon behöver ju få uppleva vad som upplevas kan. Jag vill verkligen anstränga mig för att allt blir bra.

Hoppas att vi får tillräckligt antal tillfällen med Little Miss. Särskilt när hon är på gott humör och grymtar efter mera glass. Hon får numera i bland vid våra sammankomster små portioner som hon absolut älskar. Och vi skrattar åt henne när hon visar sina miner och ger verbala uttryck för hur hon känner inför glassen. I går fyllde hon åtta månader.

Så hoppas jag att solen skiner.

Inga kommentarer: