tisdag 9 september 2008

Get a life!!

Här hänger jag på bloggen igen. Det är vanebildande.

Pratade nyss med min mor på telefon en timme cirka. Så dras jag hit till datorn igen.

Jag har övervägt att börja sy kläder, brodera korsstygn, plantera blommor, hålla ordning i hushållet. Såna saker.

Men jag sitter vid datorn och jobbar, gör lite annat, och om jag är ensam om kvällen, vilket jag ofta är, för det finns kunder och kören och bowling och Lions och whathaveyou, så landar jag framför datorn för teven har inget spännande.

DET ÄR givande, vyvidgande, insiktsökande, roande och andwhathaveyou att läsa goda, jag uppdrepar goda, bloggar. Jämfört med Big Brother, Idols, Dancing with Stars (som jag aldrig har följt men som tidningarna är fulla av, varför??!!).

Folks, man blir en större, bredare och djupare människa av att läsa väl valda bloggar. Det är som en bättre diskussionsafton.

Bara jag blir lite teknikduktigare så ska jag lära mig att dels länka till angelägna sidor, dels börja dela mina favoritbloggar.

"Berätta mig vilka bloggar du läser och jag ska säga vem du är."

Något åt det hållet.

1 kommentar:

Jonna (jonna_ix@hotmail.com) sa...

Hej! Fantastiskt att jag hittade den här fantastiska bloggen! Jag och en vän ska flytta till Spanien, kanske Torrevieja, på obestämd tid! Typ. Vore så kul att ha kontakt med någon där lite innan och få tips om vad vi ska tänka på m.m! Och att du jobbar som översättare? Det är bara f ö r perfekt! Vi som är så språkintresserade! Du kan väl maila mig om du har tid!?