tisdag 16 september 2008

Batuka

I morse klockan tio gick jag till gymmet på Batuka. Så att ni vet.

Med jämna mellanrum ska jag rapportera hur det går med min Batuka och på så sätt tvinga mig att gå dit. För om det man inte har gjort kan man inte rapportera.

Jag behöver gå på Batuka för att Pilates räcker inte vad gäller aerobisk träning och fettförbränning. Jag behöver båda dessa. Dessutom tror jag att det kan bli riktigt roligt efter att jag lärt mig stegen och fått upp konditionen lite. I dag måste jag fuska lite för det tänkte bli för mycket.

Helst behöver jag gärna bli av med några kilon också. Några, inte för många, nu när jag äntligen har fått bröst på gamla dar. Helt i onödan i detta skede av livet som biologiskt avverkad hona, men ändå. Nej, skit i brösten, men tappar jag för mycket vikt blir jag säkert mycket rynkigare. Skit i det också, men jag skulle vilja ha lite mindre kropp omkring mig.

Hur som helst, jag vill bli lite lättare. Då är det också lättare att dansa Batuka.

Inga kommentarer: