söndag 17 augusti 2008

Tack, tack för kommentarer

Detta med farmors mor ska jag införa. Karlavagnen har så så så rätt. Dessutom ansåg även min mor att det var så hon skulle kallas.

Och, ja, nu är det så att i själva verket är jag tyvärr inte fotogenique, inte alls faktiskt. Någon enstaka gång kan det råka sig att det händer, men definitionen på fotogenique (eller fotogenisk som också verkar förekomma på svenska) är att man alltid ser bra ut på bild. Det gör jag inte. Definitivt inte.

Jag mår illa av att se mig själv på bild. Eller i speglar, för den delen. Men tänk vad suddighet och en turlig vinkel kan göra.

Gudskelov låter sig Little Miss inte störas av dubbelhakor eller andra oestetiska detaljer. Ännu. Big Sister kommer dock ibland med någon påminnelse i en eller annan form om hur gammal jag är.

Scen: Vi har varit hon och jag på en mottagning i Orihuela. Vi kör ut från staden längs påtvingad obekant rutt, och som världsbäst på att åka vilse så gör jag det, åker in och ut ur rondeller, in på och ut från motorvägar, irrar in på smågator i okända samhällen (jag är alltså världsbäst) och suckar för mig själv över ratten "I'm useless".

-- "That's because you're so old."

1 kommentar:

KARLAVAGNEN sa...

Haha. Men du ser i allafall inte ut som en överkörd groda på bilder som jag gör.